Je mikrobiom budoucnost přístupu ke zdraví?

Těší nás, že už jsme nějakou dobu v kontaktu s Daliborem Chytilem, moderním bylinářem, jehož služby můžete nalézt na stránkách www.cityshaman.cz, a že jsme se společně domluvili na spolupráci. Na našem blogu se tak v budoucnu budete moct setkat s jeho články a videi. První video, které na našem blogu sdílíme pojednává o tématu nám velice blízkém - střevním mikrobiomu.
S Daliborem se v pohledu na mikrobiom prakticky plně shodujeme. I v tom, jak individuální je vhodnost užívání probiotik. I proto do ČR dovážíme japonská OMX probiotika, u kterých vyzdvihujeme jejich šetrnost díky plně rostlinnému původu a unikátní výrobě 3-5 letou fermentací a obsahu odolných, tříletým fermentačním evolučním výběrem zocelených, skutečně živých a životaschopných bakteriálních kmenů (namísto obsahu desítek nebo stovek miliard bakterií) v kombinaci s prebiotiky a bohatým obsahem postbiotik. Na OMX probiotika pohlížíme jako na cíleně sestavenou fermentovanou potravinu v kapsli.
Přesto se s Daliborem shodujeme i v tom, že jakákoliv probiotika je potřeba užívat s rozvahou vzhledem k tomu, jak moc je individuální lidský mikrobiom.
Věříme, že vás video zaujme a doporučujeme i Dailborův youtube kanál CityShaman.