Vážení zákazníci, v termínu od 3. do 11. 8. čerpáme dovolenou. Objednávky podané do 2. 8. 2024 do 13ti hod. budou odbaveny obratem. Objednávky podané od 2.8. odpoledne do 11. 8. budeme odbavovat 12. 8. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkné letní dny.

Je mikrobiom budoucnost přístupu ke zdraví?

Těší nás, že už jsme nějakou dobu v kontaktu s Daliborem Chytilem, moderním bylinářem, jehož služby můžete nalézt na stránkách www.cityshaman.cz, a že jsme se společně domluvili na spolupráci. Na našem blogu se tak v budoucnu budete moct setkat s jeho články a videi. První video, které na našem blogu sdílíme pojednává o tématu nám velice blízkém - střevním mikrobiomu.
S Daliborem se v pohledu na mikrobiom prakticky plně shodujeme. I v tom, jak individuální je vhodnost užívání probiotik. I proto do ČR dovážíme japonská OMX probiotika, u kterých vyzdvihujeme jejich šetrnost díky plně rostlinnému původu a unikátní výrobě 3-5 letou fermentací a obsahu odolných, tříletým fermentačním evolučním výběrem zocelených, skutečně živých a životaschopných bakteriálních kmenů (namísto obsahu desítek nebo stovek miliard bakterií) v kombinaci s prebiotiky a bohatým obsahem postbiotik. Na OMX probiotika pohlížíme jako na cíleně sestavenou fermentovanou potravinu v kapsli.
Přesto se s Daliborem shodujeme i v tom, že jakákoliv probiotika je potřeba užívat s rozvahou vzhledem k tomu, jak moc je individuální lidský mikrobiom.
Věříme, že vás video zaujme a doporučujeme i Dailborův youtube kanál CityShaman.