OM-X® probiotika Dr. Ohhira® standard 60 kapslí

OM-X® probiotika Dr. Ohhira® 60 kapslí jsou špičkovým probiotickým doplňkem pro podporu zdravé střevní mikroflóry, imunitu a celkové trávení. Díky dlouhé fermentaci a obsahu prebiotik, probiotik a postbiotik poskytují komplexní péči o váš mikrobiom.

Více informací

Dostupnost Skladem
1 700 Kč
OM-X® probiotika Dr. Ohhira® standard 60 kapslí
Fermentace
Fermentace 3–5 let
Maximální efekt a stabilita produktů
díky bezkonkurenční době zrání.
Podloženo studiemi
Podloženo studiemi
Vysoká účinnost potvrzena
řadou vědeckých studií.
PRO+PRE+POSTbiotika
PRO+PRE+POSTbiotika
Jedinečná kombinace pro výrazně
lepší účinky a šetrné vstřebávání.
Unikátní technologie
Unikátní technologie
Kombinace tradičních postupů
a moderního vědeckého výzkumu.

Popis produktu

Účinná podpora střevní mikroflóry a imunity

OM-X® probiotika Dr. Ohhira® jsou vyrobená z přírodních složek bez chemických přísad, GMO, lepku a laktózy. Vhodná i proosoby s histaminovou intolerancí, zajišťují komplexnípodporu zdraví vašeho mikrobiomu a imunitních buněk,které až ze 70 % sídlí ve střevech.

 

Dlouhá fermentace v laboratoři

Každá kapsle obsahuje 12 druhů kultivovaných probiotických bakterií a směs rostlin, včetně ovoce, zeleniny, mořských řas a hub. Unikátní fermentace japonskou technologií po dobu 3 let zajišťuje posílení pouze těch nejsilnějších bakterií pro maximální účinnost a stabilitu produktu.

 

Prebiotika, probiotika, a postbiotika v 1 kapsli

Tato trojkombinace využívá synergii, která běžným probiotikám chybí – zlepšení vstřebávání živin, trávení a zajištění dlouhodobé rovnováhy střevní flóry. Patentovaná kapsle chrání všechny složky před vlivem žaludečních kyselin, což zajišťuje, že dorazí do střev v optimálním stavu.

 

Živé bakteriální kultury, 318 miliard CFU pro zahájení výrobního procesu

Jedna kapsle obsahuje řádově miliony CFU (colony forming units), což znamená „kolonie tvořící jednotky“. To by se mohlo zdát oproti konkurenci jako velmi málo. Na začátku výrobního procesu je však použito obrovské množství 318 miliard CFU na kapsli a probiotika se následně vyrábí náročným, 3-letým fermentačním procesem. Proč tedy japonský výrobce investuje tolik úsilí a energie, aby z 318 miliard CFU na kapsli vyrobil pouze miliony? Přečtěte si v článku o tom jak se tento efektivní prostředek pro podporu zdravé střevní mikroflóry vyrábí.

 

Jak užívat OM-X® probiotika Dr. Ohhira® ?

Standardně 1–2 kapsle denně, ideálně před jídlem. Mikrobiom a jeho citlivost je však velmi individuální, proto je dobré najít své optimální dávkování. Bezpečné jsou 4 tablety denně, ale můžete začít na 1 obden a to i u dětí od 6 měsíců, kterým se obsah kapsle vymáčkne do jídla.

 

Potřebujete radu?

Ozvěte se! Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy ohledně složení nebo dávkování produktu.

 

Benefity

Komplexní podpora (nejen) při antibiotikách

Chrání střevní mikrobiom před narušením a přispívá k rychlejší regeneraci střev.

Stabilita při běžných teplotách

Uchování bez nutnosti chlazení umožňující užívání kdekoliv bez ztráty účinnosti.

Šetrnost pro citlivé uživatele

Vhodné pro osoby s různými dietami a intolerancemi, včetně histaminové.

100% přírodní složení

obsah v 1 kapsli (60 v balení)

Cukry(melasa/oligosacharidy) 119.9 mg
Švestka domácí: 47.3 mg
Špenát setý: 15.7 mg
Kustovnice čínská: 5.9 mg
Shitake : 4.9 mg
Hořčice zelená / Komatsuna: 2.9 mg
Fíkovník obecný: 2.9 mg
Borůvka obecná: 2 mg
Voskovník červený: 2 mg
Yuzu : 2 mg
Agaricus: 2 mg
Maitake: 2 mg
Hiziki : 2 mg
Wakame : 2 mg
Konbu: 2 mg

Živé kultury:

Bifidobacterium breve M-16V – 0.1 mg, Bifidobacterium infantis M-63 – 0.1 mg, Bifidobacterium longum BB536 – 0.1 mg, Bifidobacterium lactis Bl-04® - 0.1 mg, Lactobacillus acidophilus La-14® - 0.1 mg, Lactobacillus brevis NBRC 3345 - 0.1 mg, Lactobacillus bulgaricus NBRC 13953 - 0.1 mg, Lactobacillus casei TO-A - 0.1 mg, Lactobacillus fermentum NBRC 3071 - 0.1 mg, Lactobacillus helveticus NBRC 3809 - 0.1 mg, Lactobacillus plantarum TO- A - 0.1 mg, Streptococcus thermophilus NBRC 13957 - 0.1 mg

Pomocné látky:

Světlice barvířská – 102.7 mg; prášek z mořských řas – 22.6 mg, Antioxidant - vitamin E obsažený v rostlinném oleji (řepkový, sojový) – 6.0 mg, Rostlinný emulgátor – 63.6 mg

Složení kapsle:

škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, přírodní karamelové barvivo - 5.2mg

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Těhotné a kojící ženy mohou doplněk stravy používat pouze po konzultaci s lékařem. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék. Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.

Distributor pro Českou republiku:

SATORI NUTRITION s.r.o., Varhulíkové 1582/24, Praha 7 - Holešovice, 170 00, ČR; www.omxprobiotika.cz

Výrobce:

BIOBANK CoO., LTD., Okayama, Japonsko

Mezinárodní ocenění

OM-X® probiotika Dr. Ohhira®  jsou držitelem ocenění „Nejlepší doplněk stravy“ v Japonsku, a to 6krát (časopis Better Nutrition), a 10krát ocenění v USA, včetně ocenění v kategorii cestovatelsky přívětivých doplňků z roku 2019.

Vědecké studie

OM-X® probiotika Dr. Ohhira®  jsou podložena několika vědeckými studiemi, které potvrzují jejich
účinnost na kvalitu mikrobiomu, imunitu a trávení. Mezi hlavní témata výzkumu patří:

● Účinky probiotik OM-X na podporu růstu prospěšných bakterií.
● Bezpečnost a snášenlivost u zdravých dobrovolníků.
● Vliv fermentovaných rostlin na zlepšení trávení.

The Influences on human taking Lactic Acid Bacteria (OM-X®)

OM-X® promotes the growth of bifidobacteria

OM-X® promotes the growth of lactic acid bacteria

OM-X®, a Fermented Vegetables Extract, Facilitates Muscle Endurance Capacity in Swimming Exercise Mice

Metabolomic analysis of SMP30/GNL knockout mice treated with fermented vegetable and fruit extract (OM-X®)

High safety has been confirmed even under conditions of five times the normal overdose

Safety and Tolerability of Dr Ohhira® s OM-X® Capsules in Healthy Volunteers 

Fermented plant extract (OM-X®) contains more than 400 diverse metabolic components (postbiotics) (pozn.: ke dnešnímu dni bylo v OM-X® dentifikováno více než 500 typů postbiotik - viz:https://www.omxprobiotika.cz/user/documents/upload/gallery/postbiotics.jpg)

It has been shown that special "D-amino acids" essential for beautiful skin are present in fermented plant extract (OM-X®)

Další studie provedené s OM-X® bohužel z důvodu legislativy EU o zdravotních tvrzeních nemůžeme uvádět včetně názvu a tématu dané studie či publikace. Na studie ale můžeme odkazovat. Proto je uvádíme níže pod pojmenování "Studie 1", "Studie 2" atd. přičemž detail studie se vám zobrazí po rozkliknutí odkazu směřujícím na dokument na webu výrobce. 

Studie 1 

Studie 2

Studie 3

Studie 4

Studie 5

Studie 6

Studie 7

Studie 8

Studie 9

Studie 10

 

Další studie provedené výrobcem, které vedli k vývoji OM-X® probiotik Dr. Ohhira®: 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Traditional Fermented Foods and their Microflora in Southeast Asia

Effects of the Fermentation Product of Herbs by Lactic Acid Bacteria against Phytopathogenie Filamentous Fungi and on the Growth of Host Plants

Screening for Lactic Acid Bacteria Transforming Fumarate to L-Malate and Some Properties of Selected Strains 

Distribution and Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia

Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia 

Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Sauce in Southeast Asia

Farming Culture and the Origin and History of the Traditional Fermented Keeper Foods in Southeast Asia 

Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

The Isolation of Lactic Acid Bacteria from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Naturally Fermented Wild Plants and Fruits 

Effect of Lactic Acid Bacteria Enzyme Liquid for Plants 

Effect of lactic acid bacteria and plant fermentation liquid for livestock

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: